Alla inlägg den 16 mars 2021

Av Annica Brandt - 16 mars 2021 16:47

Godeftermiddag  

Jag känner mig nöjde med mitt samtal med chefen att man är omtyckt och försöker göra det bästa av situationen för alla vårdtagare och kollegor när man arbetar på dom oilka enheter. och att man får beröm av sina bemaningsplanerare att man är flexsibel och flyttbara när det gäller saker och ting för att underlätta arbetet för enheterna och verksamheter.  Att jag också kan abreta både dag , kväll och natt det känns väldigt bra.

 

Sen att man har sådan jävla förbaskade människor runt sig som ej kan lyssna om man pratar om dom eller inte och sen har magge till att börja å jävlas så fort man är hemma för att man vilöl provcssera farm min irrriation utan att jag änns har yttrat mig till någon annan. Alla som bor runt människor vet vad människan går för. men det inser människan inte själv eftersom man börjar och sprejar saker utan någon som helst anledning. Är så jävla trött på nyfikna människor som inte kan sköta sig själva utan hela tiden ska stå och lyssna på saker som ej berör dom över huvudtaget. Då får man verkligen ta reda på vad man pratar om typ biverkningar, gener och arvsmassa och att man inte vet hur livet blir och vi som är födda på -70 talet oich även om hortons huvudvärk  och det är inte heller om dom jävla psyk, sprejaren och kränkaren som människor tror. Finns väl andra människor som mår dåligt och har gått igenom saker som inte människor med alkholproblem har gått igenom  inte änns när jag hade mötet med min cheft diskuterade jag om dom som människor får för sig hela tiden jag fattar inte hur deras hjärna är funtade. Jag fattar inte heller vad människor tror hela tiden att jag är intresserade av att diskutera om dom när jag inte är intresserade över huvud taget om sådan falska människor som vänder kappan efter vinden och tror att man är så jävla nyfiken coh intresserade att diskutera om dom människor. När man säger till människan ena dagen att jag inte är intersserade av människaans man eller något annat då börjar jag fundera på om människan verkligen vill själv skillja sig med sin man det hade han mått bätter av men han är ju skrot och korn lika dan som den människan. Hittar på saker och börjar direkt att sperja när man vaknar eller kommer hem från arbetet utan att verkligen ta reda på om jag har diskuterat om dom som intersse klubben ej är intresseade av eller deras jävla på hittande eller falskhet eller respektlöshet. 

ännu minder kommer jag att yttra mig in för någon och kommer att sätta ännu mera en mur farmför mig när det gäller dom människor och deras jävla provcerande och falskhet.   För att man står i fönster, balkong och lyssnar på allt som ej berör människor fram för allt inte alkolist jävlar som vänder kappan efter vinden och håller på att psykar, kränker och hotar andra då får man ett helvet tillbaka själv. det märks att det är tisdag och att människan har varit och köpt hårsperj plus bolaget och ska hålla på hela natten för att man inte vet vad som har sagts eller gjorts när människan inte har varit i närheten eller hemma. Synden straffar sig själv när man håller på så här nu när andra grannar också har börjat och prata om vad människan håller på med 24/7 ute på balkong och i förnster på alla sidor och inklusive badrum och toa. Dom borde passa sig men inte änns dte gör människan.  

 

till alla nadra ha en fortsatt bra kväll   till dom jag verkligen älska som människor

 

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2021 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards