Alla inlägg den 29 april 2021

Av Annica Brandt - 29 april 2021 18:50

   God kväll kära dagbok  

Jag har sagt till från början att jag håller mig till diskussionen och inte något privata saker eller att jag går in på det personliga integriteten. Jag lägger mig inte i sådant som inte berör mig utan bara det handlar om och berör mig, alltså skiver jag inte ner något privata saker så som mat, handling, lön ekonomi räkningar eller vad andra åker iväg någon stan eller hur dom arbetar hemmma eller inte, är sjukskrivna eller vad fan varför andra är hemma. Inte änns att jag skriver ut hela namnet utan bara första bokstaven och det har jag också sagt till om. Skriver även det jag själv säger men det gör inte andra utan ska skylla över allt på mig för att bli av med mig. Så dant hatar jag när man inte kan stå för det man själv gör eller säger. Jag har sagt till skriv ner det ni själv gör också så och inte bara mina ord. 

Vad händer jo man pratar som en häst travar och gör tvärrtom hela tiden och skyller över på andra att jag har aldrig sagt något eller gjort något. Mern varför blir man arg då om man inte har gjort något eller sagt något det förstår inte jag. Kallas för att ljuga till sig sanningen och köra ett falskt spel när man vet om vad man själv gör eller vill man hela tiden dölja sina egna problem som man vet om att man har.   Inget förvånar mig längre när det gäller människor. fortfarande kan jag inte ändra på någon annan än på mig själv i första hand, det märks att man har bara lyssnat på hälften vad jag har sagt åt människor som tillexempel att det är insäkert att den ena får demens utan att det kan gå över till nästa människa eller barn har aldrig hävdat att människan kommer att få det. Likadan var det om människan barnbarn hade får en funktioinsnedsättning men det är inte säkert, arvsamass följer med i genierna från sina föräldrar och morföräldra och det är det man ärver om man får tillexempel sjukdomar eller funktionsnedsättningar. 

Att man inte fattar pikarna det förtår jag inte när man säger tiull om olika saker som lagar som finns i svergie man inte änns det skiter man i. 

   Jag är så jävla trött på detta jävla falska spel och sprejningar och inspelnbingar för att man ska rädda sitt egna skinn och skylla över på alla andra hela tiden och ha dessa kommentarer att jag har inte gjort något eller sagt något. Nä fan gör man då varje dag 24/7 håller på med samma sak, om det inte är jag så går man på mig ändå och tror att det är jag. Tar reda på vem fan det är innan man dömmer mig. Sitter jag tyst så får jag ta skiten ändå från vissa hela tiden utan andledning speciellt när man är onykter då måste man hålla på ännu mera  och ta till handling.    Det känns ner man människor håller på för det är där jag är och ingen annan stans, hela tiden ska man stå och lyssna på vad bman gör eller köra med sin webbkamra eller övervakningskamra eller har dom borat ner mikrofoner i taket och människonas golv för att hör vart jag går, eller ligger man med öron på golvet och lyssnar för att höra vad jag gör. Kallas för hemlig rums avlyssning och det finns i svergies rikes lag   och det har jag inte godkännt att andra får spela in mig eller skriva om mitt privata eller gå på min personliga integritet för att hitta en synda bok.  då får man skylla sig själv om jag gör ett helvet emot andra.  

 

till mina älskade vänner till dom jag älskar närmast och har förtroende för men inte alla, dröm sött i drömmarnasland   

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
<<< April 2021 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards